شرکت صنایع غذایی کامپوره خزر

شرکت صنایع غذایی کامپوره خزر
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۹ آذر ۱۳۹۷
تعداد بازدیدها
6510 بازدید
24,000 تومان

بهترین هارا ارزان ازما بخرید

کاراموزی شرکت صنایع غذایی کامپوره خزر کنترل کیفی مواد غذایی گوشتی

 

آزمایش های کلی

آزمون های فیزیکی گلوتن:

۱قسمت گلوتن +۴قسمت آب با همزن کاملا زده شود سپس در حین مخلوط کردن با سرعت زیاد ۴قسمت روغن افزوده شود سپس در یک استوانه مدرج ریخته و مدت زمان جدا شدن روغن را بررسی می کنیم.

 

نمونه برداری جهت بررسی شمارش کلی :

با استفاده از پیپت سترون ۱میلی لیتر از سوسپانسون اولیه را به دو پلیت منتقل می کنیم.عملیات های فوق را برای رقت های ۴- و۵- در سوسیس کالباس انجام میدهیم.سپس حدود ۱۲ تا ۱۵ میلی لیتر از محیط کشت پلیت کانت آگار به آن می افزاییم(پور پلیت)

سپس پلیت های آماده را به صورت وارونه در دمای ۳۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم بعد از پایان زمان گرم خانه گذاری تمام کلنی های موجود در پلیت ها را شمارش می کنیم.

نمونه برداری جهت بررسی کلی فرم:

۱۰سی سی از نمونه رقیق شده (۱/۰)را در شرایط استریل به لوله حاوی لوریل سولفات (۱۰سی سی)با غلظت دو برابر اضافه نمود و در اتو۳۷ درجه به مدت ۲۴-۴۸ ساعت قرار می دهیم.بعد از زمان مربوطه محیط را از نظر تشکیل گاز بررسی می نماییم.اگر گاز تشکیل نشود ،لوله عاری از کلی فرم خواهد بود .در صورت تشکیل گاز،به کمک فیلدو پلاتین گرد،یک حلق ی کامل برداشته و به محیط برلیان گرین با یک غلظت برابر می افزاییم و به مدت ۲۴-۴۸ ساعت در دمای ۳۷ درجه گرمخانه گذاری می کنیم در صورت تشکیل گاز در صورت تشکیل گاز در محیط  برلیان گرین ،نمونه از نظر کلی فرم مثبت تلقی می گردد.

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.