مقاله فعالیت های آنتی‌اکسیدانی و ویژگی های عملی پروتئین و کپسول های پپتید مجزا از آب شور شاه ماهی

فروشنده
تاریخ انتشار
۱۶ تیر ۱۳۹۸
تعداد بازدیدها
5320 بازدید
19,500 تومان

بهترین هارا ارزان از ما بخرید

چکیده:

در مطالعه اخیر، پروتئین های جدا شده از آب شور شاه ماهی که فرآورده فرعی محصول شاه ماهی است، برای ویژگی های عملی و فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی شدند. نمک شاه ماهی برگرفته از صنعت شاه ماهی محلی است و پروتئین ها بواسطه تنظیم pH  تا ۴.۵ رسوب شد و شناور به دست آمده با استفاده از غشاهای فراپالایش با وزن مولکولی ۵۰، ۱۰ و ۱ kDa، برش خورد. تفکیک کننده های به دست امده بیشتر از ۵۰ kDa ، ۵۰-۱۰ kDa و ۱۰-۱ kDa و تفکیک کننده رسوبی PH به دلیل ویژگی های عملی و فعالیت آنتی اکسیدانی مورد مطالعه قرار گرفتند. ویژگی های عملی نشان دادند که پلی پپدید های بزرگتر از ۵۰ kDa در مقایسه با سایر تفکیک کننده ها شاخص عملکرد امولسیون خوبی را نشان دادند. با این حال تمام تفکیک کننده ها دارای شاخص پایداری امولسیون پایین بودند. تفکیک کننده رسوب شده  pH، بیشترین ظرفیت و پایداری فوم را در pH 10 نشان می‌دهد. کتفکیک کندده های پپتیدی ۵۰-۱۰ kDa و ۱۰-۱ kDa عملکرد کاوش رادیکال خوب را نشان دادند و قدرت غلظت ۰.۵ میلی گرم  یا میلی لیتر پروتئین  را کاهش دادند. تمام تفکیک کننده ها، فعالیت غذایی آهن را نشان داد و اکسیداسیون سیستم مدل لیپوزوم فسفاتیدیل کولین سویا را مهار نکرد. با این حال تمام تفکیک کننده ها می‌توانند تا حدودی اکسیداسیون لیپید کاتالیزوری آهن را در ۵٪ روغن ماهی در امولسیون آب به تاخیر بندازند و تفکیک کننده ۱۰ تا ۵۰ kDa بهترین مورد بود. نتایج حاکی از آن است که پتانسیل پروتئین ها و تفکیک کننده های پپتیدی از آب ضایعات صنعت شاه ماهی بازیافت می‌شود و به عنوان منبع آنتی اکسیدان های طبیعی در محصولات غذایی استفاده می‌شود.

 

۱ . مقدمه

اکسیداسیون لیپید معضل بزرگی برای صنایع غذایی و مصرف کنندگان تلقی می‌شود، زیرا منجر به رشد نامطلوب چاشنی ها و محصولات انفعالی بسیار سمی می‌شود (Frankel، ۲۰۰۵). یکی از روش های کاهش این مشکل و افزایش ماندگاری محصولات غذایی، استفاده از آنتی اکسیدان ها است. در واقع، آنتی اکسیدان های مصنوعی مانند بوتیل هیدروکسی آنیزول (BHA)، هیدروکسیتولول بوتیل (BHT)، تیتیلولید هیدروکینون و پروپیل گالات اغلب در صنایع غذایی استفاده می شود. هرچند، استفاده از آنتی اکسیدان های مصنوعی در محصولات غذایی به دلیل خطرات سلامتی آنها تحت نظارت شدید می‌باشد

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.