مقاله طراحی عایق های درون ساختمان

فروشنده
تاریخ انتشار
۵ تیر ۱۳۹۸
تعداد بازدیدها
11534 بازدید
25,000 تومان

بهترین هارا ارزان از ما بخرید

طراحی عایق های درون ساختمان

مقدمه

در تأسیسات گرمایی، برای کم کردن تلفات حرارتی سطوح مختلف ساختمان، لوله‌ها، کانال‌ها و مخازن و جلوگیری از نفوذ رطوبت و انتقال صدا، از مواد و مصالحی به نام «عایق» استفاده می‌شود[۱] عایق‌های حرارتی مصالحی هستند که برای جلوگیری از انتقال حرارت استفاده می‌شوند و عایقها دو گروه اصلی دارند که روش کار آن‌ها کاملاً متفاوت است:

  • عایق‌هایی که در ساختار آن‌ها حبابهای هوا وجود دارد و باعث کاهش هدایت حرارت می‌شوند.
  • عایق‌هایی که حرارت را بازمی تابانند. پشت این عایقها باید حدود ۲۰ میلی‌متر فاصله هوایی تعبیه شود.

با پیشرفت تکنولوژی و لزوم احداث ساختمان‌های سبک‌تر لازم شد که ضخامت جداره‌ها به حداقل کاهش یابد؛ در پی آن مسئله گریز حرارت از پوسته خارجی بنا مطرح شد؛ بنابراین به منظور کاهش هزینه ایجاد گرما و سرما، با قرار دادن عایق حرارتی در پوسته ساختمان‌ها ضریب هدایت حرارتی مجموعه را به میزان قابل توجهی کاهش داده‌اند. اصولاً حرارت به سه طریق انتقال می‌یابد:تابش، همرفت هدایت. در دو طریق اول یک محیط گازی یا خلأ برای انتقال گرما لازم است؛ ولی روش سوم انتقال در اثر تماس اجسام با یکدیگر صورت می‌گیرد. انتقال حرارت از جداره‌های خارجی ساختمان به شکل هدایت حرارت، مهمترین عامل اتلاف یا کسب حرارت در ساختمان‌های معمولی است.

عایق های رطوبتی

عایق ضدبخار یا عایق رطوبتی یا عایق ضدرطوبت، با نام های Vapor Barriers, Vapor Retardants, Water Retardants, Moisture Barrier & Moisture Retardant شناخته می شوند و عبارتند از ماده یا سیستمی که انتقال و نفوذ بخار آب یا رطوبت را از محیطی به محیط دیگر به مقدار کافی می کاهد. در

 

 

صورتی که عایق های ضدبخار به خوبی نصب شوند، می توانند به طور موثر و اقتصادی از انتقال بخار و رطوبت درون المان های سازه بکاهند.

ساکنین ساختمان های مسکونی، پروسه های صنعتی و تجهیزات گرمای بخار تولید می کنند که به همراه رطوبت موجود در هوا در فضا منتقل می شود. بخار و رطوبت موجود درهوا، می تواند در زیر سقف ها، شیروانی­ها وشی فضای داخلی دیوارها و مکان هایی که دمای کمتری دارند، انباشته شده و در اثر چگالش، به قطرات آب تبدیل شوند و آب یکی از اصلی ترین عناصر سایش و فرسودگی در همه ساختمان ها و تجهزات محسوب می شود و در دراز مدت میتواند خسارت قابل توجهی وارد کند. پوشش ضدبخار می تواند از میعان بخار آب درون ساختمان جلوگیری کند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.