دانلود مقاله فرآوری آبلیمو

فروشنده
تاریخ انتشار
۸ اسفند ۱۳۹۷
دسته بندی
تعداد بازدیدها
3110 بازدید
12,300 تومان

بهترین ها را ارزان از ما بخرید

دانلود مقاله فرآوری آبلیمو

تکنولوژی تولید و تهیه آبلیمو

میوه لیمو ترشی که توسط واحد خرید مواد اولیه کارخانه خریداری شد پس از تحویل به کارخانه در سیلوی

لیمو تخلیه می شود و در صورتی که سیلوی لیمو کاملا پر از لیمو باشد و یادر صورت عدم وجود سیلوی لیمو

،لیمو ترش در فضای باز و در معرض نور آفتاب تخلیه میشود.

اگر خطوط تولید آبلیمو به هر دلیلی متوقف باشد ، نگهداری میوه لیمو ترش در سیلوی لیمو ترش بهتر می باشد

چون امکان رسیدن اکسیژن هوا به لیمو ها بهتر صورت می گیرد . اگر بخواهیم لیموها را در معرض نور آفتاب

نگهداری کنیم برای آنکه به لیمو ها ی زیرین اکسیژن هوا برسد و همچنین از کپک زدگی جلوگیری شود باید

لیموها را در یک فضای باز بگسترانیم و لیموها را زیر و رو کنیم تا اینکه همه قسمتهای لیمو ترش در معرض نور آفتاب قرار گیرد.

 

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.