بهترین ها را ارزان از ما بخرید
دانلود مقاله فرآوری آبلیمو
تکنولوژی تولید و تهیه آبلیمو
میوه لیمو ترشی که توسط واحد خرید مواد اولیه کارخانه خریداری شد پس از تحویل به کارخانه در سیلوی
لیمو تخلیه می شود و در صورتی که سیلوی لیمو کاملا پر از لیمو باشد و یادر صورت عدم وجود سیلوی لیمو
،لیمو ترش در فضای باز و در معرض نور آفتاب تخلیه میشود.
اگر خطوط تولید آبلیمو به هر دلیلی متوقف باشد ، نگهداری میوه لیمو ترش در سیلوی لیمو ترش بهتر می باشد
چون امکان رسیدن اکسیژن هوا به لیمو ها بهتر صورت می گیرد . اگر بخواهیم لیموها را در معرض نور آفتاب
نگهداری کنیم برای آنکه به لیمو ها ی زیرین اکسیژن هوا برسد و همچنین از کپک زدگی جلوگیری شود باید
لیموها را در یک فضای باز بگسترانیم و لیموها را زیر و رو کنیم تا اینکه همه قسمتهای لیمو ترش در معرض نور آفتاب قرار گیرد.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.