بهترین هارا از ما ارزان بخرید
دانلود تحقیق کافئین
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > داروسازی
(cached)
خواص کافئین
خواص شیمیایی
خواص فیزیکی
منابع کافئین
میزان کافئین موجود در مواد غذایی
سوخت و ساز کافئین و بررسی سمی بودن آن
سوء استفاده و اعتیاد به کافئین
مباحث مرتبط با عنوان
کافئین نوعی ماده آلکالوئیدی است که بطور طبیعی در برخی مواد غذایی
از جمله دانه قهوه، چای، دانه کاکائو و … یافت میشود.
این ماده را به برخی انواع نوشیدنی از جمله نوشابه اضافه میکنند.
کافئین سبب ایجاد طعم تلخی میشود.
این ماده، محرک سیستم عصبی همراه با اثرات روان درمانی و همچنین تحریک کننده سیستم تنفسی است.
کافئین ضربان قلب را بالا برده و ادرار آور است.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.