شما اینجا هستید :
- صفحه اصلی
- رایگان/ شیمی/ مهندسی شیمی/ مهندسی صنایع غذایی/ مهندسی کشاورزی
- خط تولید سوسیس کالباس
دستهبندیها: رایگان/ شیمی/ مهندسی شیمی/ مهندسی صنایع غذایی/ مهندسی کشاورزی
انگیزه ایجاد فرآورده های گوشتی
انگیزه ایجاد فرآورده های گوشتی این بوده است که به وسیله گوشت و مواد دیگر
مانند آرد و شیر خشک و سویا و… محصولی تولید شود که علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز،
انرژی زیاد و قیمت کمتر از گوشت و طعم و مزه خوب و دلخواه داشته باشد و سریع و آسان قابل مصرف باشد.
ترکیباتی را که لااقل نیمی از آن ها را گوشت تشکیل دهد، فرآورده های گوشتی می نامند
تنها در آلمان که در زمره بزرگترین تولیدکننده و مصرف کننده فرآورده های گوشتی می باشد بیش از پانصد نوع محصول با اسامی مختلف وجود دارد.
راهنمای خرید
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.

محصولات مشابه
بررسی واحد تولید گوگرد در پالایشگاه های گاز و موازنه جرم آن
هویت کودکان ایران اسلامی
مقاله ای کامل درباره جهاد کشاورزی
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
5 دانلود
بدون دیدگاه

جزئیات فایل
بازدید : 6907 بازدیدتاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1397
بروز رسانی : ۱۱ آذر ۱۳۹۹
حجم فایل : 160kb
فرمت : ورد - word
فایل راهنما : 18صفحه
ارسال توسط: 4projectt
برچسب ها : پروژه خط تولید سوسیس کالباس / تحقیق خط تولید سوسیس کالباس / تحقیق رایگان / تحقیق رایگان کالباس / تحقیق کالباس / خط تولید سوسیس کالباس / کارورزی خط تولید سوسیس کالباس / مقاله خط تولید سوسیس کالباس / مقاله رایگان / مقاله سوسیس
https://www.4project.ir/?p=2002