خط تولید سوسیس کالباس

فروشنده
تاریخ انتشار
۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
تعداد بازدیدها
7080 بازدید
رایگان

انگیزه ایجاد فرآورده های گوشتی

انگیزه ایجاد فرآورده های گوشتی این بوده است که به وسیله گوشت و مواد دیگر

مانند آرد و شیر خشک و سویا و… محصولی تولید شود که علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز،

انرژی زیاد و قیمت کمتر از گوشت و طعم و مزه خوب و دلخواه داشته باشد و سریع و آسان قابل مصرف باشد.

ترکیباتی را که لااقل نیمی از آن ها را گوشت تشکیل دهد، فرآورده های گوشتی می نامند

تنها در آلمان که در زمره بزرگترین تولیدکننده و مصرف کننده فرآورده های گوشتی می باشد بیش از پانصد نوع محصول با اسامی مختلف وجود دارد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.