انگیزه ایجاد فرآورده های گوشتی
انگیزه ایجاد فرآورده های گوشتی این بوده است که به وسیله گوشت و مواد دیگر
مانند آرد و شیر خشک و سویا و… محصولی تولید شود که علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز،
انرژی زیاد و قیمت کمتر از گوشت و طعم و مزه خوب و دلخواه داشته باشد و سریع و آسان قابل مصرف باشد.
ترکیباتی را که لااقل نیمی از آن ها را گوشت تشکیل دهد، فرآورده های گوشتی می نامند
تنها در آلمان که در زمره بزرگترین تولیدکننده و مصرف کننده فرآورده های گوشتی می باشد بیش از پانصد نوع محصول با اسامی مختلف وجود دارد.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.