آزمایشگاه ژنتیک استخراج DNA از پیاز

فروشنده
تاریخ انتشار
۲۸ آذر ۱۳۹۷
تعداد بازدیدها
10171 بازدید
10,000 تومان

بهترین هارا ارزان از ما بخرید

گزارش کار آزمایشگاه ژنتیک استخراج DNA از پیاز

مقدمه:

 

کشف ماده‌ای که بعدها DNA نام گرفت در سال ۱۸۶۹ بوسیله فردیک میشر انجام شد. این دانشمند هنگام مطالعه بر روی گویچه‌های سفید خون ، هسته سلولها را استخراج کرد و سپس بر روی آن محلول قلیایی ریخت. حاصل این آزمایش ، رسوب لزجی بود که بررسی های شیمیایی آن نشان داد، ترکیبی از کربن ، هیدروژن ، اکسیژن ، نیتروژن و درصد بالایی از فسفر می‌باشد. میشر این ماده را نوکلئین نامید. زمانی که ماهیت اسیدی این ماده مشخص گردید، نام آن به اسید دزاکسی ریبونوکلئیک تغییر یافت.

DNA یا دزاکسی ریبونوکلئیک اسید یکی از ماکرومولکول های سلولی است که حامل اطلاعات وراثتی بوده و طی همانند سازی ژنتیکی از یک نسل به نسل بعد منتقل می‌شود. و در داخل سلول از روی آن RNA و پروتئین ساخته می‌شود.

تخلیص اسیدهای نوکلئیک مرحله ی اصلی شناسایی و جداسازی ژن ها در مهندسی پزشکی است. DNA تخلیص شده با وزن مولکولی زیاد برای تهیه   کتابخانه ی ژنومی ،کلون کردن ،بیان ژن ها و بررسی ژن های جهش یافته   لازم است. در جداسازی DNA گیاهان ،از هم گسیختگی و پاره کردن غشای سلول ، هسته و دیواره ی سلولی  بسیار مهم است . معمولا غشای سلول و هسته  با هم شکسته می شوند. بسیاری از فنونی که  برای شکستن سلول کاربرد دارند ، DNA را نیز می شکنند. بنا براین ، انتخاب روش بستگی به محقق دارد  که کدام مورد (داشتن محصول یا استخراج DNA طویل ) برای او مهم تر باشد. برای شکستن سلول ها از روش های فیزیکی ، مکانیکی و شیمیایی استفاده میشود. جهت بررسی ساختار فیزیکی DNA از روش های ملایم استفاده می شود تا طی آن ها DNA تخریب نشود.

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.