گزارش کاراموزی پروسه تولید اسنک شرکت اشی مشی

گزارش کاراموزی پروسه تولید اسنک شرکت اشی مشی
فروشنده
تاریخ انتشار
۵ دی ۱۳۹۷
دسته بندی
تعداد بازدیدها
6835 بازدید
1,900 تومان

گزارش کاراموزی پروسه تولید اسنک شرکت اشی مشی

خلاصه پروسه تولید اسنک از ذرت :

مواد اولیه این محصول شامل بلغور ذرت ، روغن اسنک ، پودر پنیر، شیر خشک و نمک میباشد.بلغور ذرت پس از گذشتن از الک و هم زن با کمک نیروی باد فیدر دستگاه اکسترودر انتقال میابد.در دستگاه اکسترودر خمیر حاصل از ترکیب بلغور ذرت و آب در ناحیه حرارتی با دمای ۲۰ تا ۱۲۰ درجه سانتی گراد پخته میشود و خمیر پخته با گذر از قالب شکل حجیم شده میابد محصول حجیم شده بذرای دست یابی به تردی مناسب از خشک کن که در دمای ۱۲۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی گراد کار میکند عبور میکند.به موازات این فرآیند پودر پنیر، شیرخشک و نمک با روغن مخصوص اسنک مخلوط  شده و دوغاب پوشش را ایجاد میکند.پس از تهیه دوغاب با کمک سیستم اسپری بر روی محصول خشک شده پوشش داده میشود. محصول دارای طعم با گذر از سیستم بالابروارد بخش توزیع و توزین میشود.و پس از توزین در ترازوهای دقیق در بسته های مورد نظر پر میشود.در انتها بسته در کارتن های مخصوص قرار گرفته و به انبار محصول نهایی منتقل میشود.

  • مواد تشکیل دهنده ی پفک : پودر پنیر،پودر ذرت ، روغن نباتی ، شیر خشک ،نمک و رنگ های خوراکی مجاز.
  • روش تولید : ماده ی اصلی پفک بلغور ذرت میباشد.که دارای ۱۱ تا۱۲درصد رطوبت ،۸/۰ تا ۷/۰ درصد چربی و۲۶ درصد پروتئین میباشد.بلغور ذرت از طریق مارپیچ وارد قسمت سیلوی اکسترودر میشود.بعد بخاطر اضافه کردن آب و نمک از طریق شیری که در قسمت کناری سیلو قرار دارد به قسمت کاسه منتقل میشود که عمل همزدن را انجام میدهد . آب هم بخاطر جلوگیری از ایجاد ترک اضافه میشود.در اکسترودر بلغور ذرت تحت حرارت غیر مستقیم قرار میگیرد.که حرارت ۱۲۰ درجه سانتی گراد و فشار هم ۱۲۰ اتمسفر است.                                                        پفک پس از خروج از سیلندر توسط نوار نقاله به طرف بالا بر پلکانی منتقل میشود و در طول این مدت نیز سرد میشود.و داخل مخازن نگه داری پفک خام ریخته میشود.سپس وارد خشک کن تونلی میشود که دما حدودا ۹۵ تا ۱۲۰ درجه سانتی گراد و مدت زمان ماندن در خشک کن ۳۰ ثانیه است و رطوبت به ۱ تا ۲ درصد میرسد.بعد وارد دیگ لعاب زنی یا دیگ دراژه میشود که تمام مواد افزودنی شامل روغن و نمک و پودر پنیر همه در مخازن دو جداره به داخل دیگ دراژه اسپری میشود. پفک بعد از خروج از دیگ دراژه توسط بالابر پلکانی به طرف مخازن بسته بندی میرود.و از آنجا وارد دستگاه بسته بندی میشود.که دستگاه دارای پیمانه هایی است که میتوان توسط آن مقدار محصولی که داخل بسته ها ریخته میشود را کنترل کرد.سپس بسته ها توسط یک دستگاه که حاوی کاتر است بریده میشود و توسط کارگران داخل بسته های بزرگتر قرار گرفته و به انبار ارسال میشوند.تا پس از اعلام نتیج آزمایشگاه به قسمت فروش عرضه گردد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.