گروه نان و غلات ترکیباتی هستند که به طور عمده از گندم، جو دوسر،
برنج، جو، ارزن، چاودار و ذرت تهیه می شوند. انواع مختلف مواد غذایی که
در این گروه جای می گیرند به دو زیر گروه اصلی یعنی غلات کامل و غلات تصفیه شده
طبقه بندی می شوند. غلات کامل حاوی ترکیبی از محتویات کامل دانه ها شامل سبوس،
جوانه و محتویات رویان دانه هستند. در حالی که فرآیند تصفیه کردن محتوای سبوس و جوانه دانه
را خارج می کند تا بافت نرم و ماندگاری تولید شود. علاوه بر این محتوای فیبر، آهن و بسیاری
از ویتامین های گروه B نیز طی فرآیند تصفیه کردن از محصول خارج می شوند.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.