پاورپوینت گروه نان و غلات و فواید سلامت آن ها

پاورپوینت گروه نان و غلات و فواید سلامت آن ها
فروشنده
تاریخ انتشار
۱۵ تیر ۱۳۹۷
تعداد بازدیدها
10730 بازدید
10,900 تومان

گروه نان و غلات ترکیباتی هستند که به طور عمده از گندم، جو دوسر،

برنج، جو، ارزن، چاودار و ذرت تهیه می شوند. انواع مختلف مواد غذایی که

در این گروه جای می گیرند به دو زیر گروه اصلی یعنی غلات کامل و غلات تصفیه شده

طبقه بندی می شوند. غلات کامل حاوی ترکیبی از محتویات کامل دانه ها شامل سبوس،

جوانه و محتویات رویان دانه هستند. در حالی که فرآیند تصفیه کردن محتوای سبوس و جوانه دانه

را خارج می کند تا بافت نرم و ماندگاری تولید شود. علاوه بر این محتوای فیبر، آهن و بسیاری

از ویتامین های گروه B نیز طی فرآیند تصفیه کردن از محصول خارج می شوند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.