بهترین هارا ارزان از ما بخرید
نانوساختارها کاربردهای کنونی برنامه های آینده در علوم و صنایع غذایی
خلاصه
تحولات اخیر در علوم و فناوری نانو و کاربردهای جدید و نوآورانه در بخش مواد غذایی،
که در مقایسه با استفاده از آنها در کاربردهای زیست پزشکی و دارویی ،
مواد نانوساختار با داشتن برنامه های کاربردی در بخش های مختلف علوم غذایی
شامل نانوحسگرها، مواد بسته بندی جدید، و ترکیبات غذایی محصور شده است.
سیستم های نانوساختار در مواد غذایی شامل نانوذرات پلیمری، لیپوزوم ها،
نانو امولسیون و میکروامولسیون است. این مواد افزایش حلالیت،
بهبود فراهمی زیستی، تسهیل انتشار کنترل و محافظت از اجزای فعال زیستی در طول ساخت
و ذخیره سازی را شامل می شود. دراین بررسی سعی شده برنامه های کاربردی از مواد نانوساختار برای فعالیت ضد میکروبی و مکانیسم ممکن است از عمل در برابر باکتری ها، از جمله گونه واکنشی اکسیژن، آسیب غشای و انتشار یون های فلزی استفاده شود.
علاوه بر این، یک نمای کلی از مواد نانوساختار، و برنامه های کاربردی فعلی خود و دیدگاه های آینده در علوم و صنایع غذایی نیز معرفی شده اند.
برنامه های کاربردی از مشخصات، ساخت، و دستکاری نانوساختارها یا نانومواد است.
مواد نانوساختار آن حداقل هستند و شامل نانوذرات (NPS)، نانومیله نانوسیم ها، نازک،
متشکل از ساختار در مقیاس نانو است. ، یک بعدی (به عنوان مثال، نانومیله یا نانولوله)،
دو بعدی (به عنوان مثال، لایه های نازک: بر اساس ابعاد عناصر ساختاری خود،
مواد نانوساختار را می توان به بعدی (نانوخوشه، نقاط کوانتومی، و فولرن به عنوان مثال، نانوذرات) صفر طبقه بندی )،
و سه بعدی (به عنوان مثال، نانوکامپوزیتها و درختسانها) نانومواد است. در این بررسی،
ما با تعریف کلی که فناوری نانو تکنولوژی برخورد با هر دو نانوذرات و نانوساختارها است دنبال می کنیم.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.