مقاله در رابطه با کپک غذایی

مقاله در رابطه با کپک غذایی
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۸ آذر ۱۳۹۷
تعداد بازدیدها
6923 بازدید
14,900 تومان

مقاله های ارزان 

مقاله در رابطه با کپک غذایی

مقدمه:

برای خیلی از ما پیش امده باوجود ان که غذا یامیوه ای را درون یخچال نگهداری می کنیم

باز هم کپک می زند و مجبوربه دور ریختن ان می شویم .

البته در این میان برخی از افراد هم هستند که باجدا کردن بخش کپک زده اقدام به مصرف بقیه ماده غذایی می کنند.

این افراد معتقدند که کپک ها خطر چندانی ندارندو به دلیل ان که در محیط یخچال رشد می کنند بیماری زا نیستند.

بیان مسئله:

متأسفانه در بسیاری از مواد غذایی خوب وسالم با دست انسان به غذا آلوده

و بی ارزش و بالاخره زیان بخش تبدیل می¬شود.

این که چه عواملی باعث فساد وآلودگی موادغذایی می شوند،

در این تحقیق مورد بحث قرار می¬گیردبه نظر من تنها نگرانی بشر درباره کپک زدن این است

که آن ها باعث سرطان ، آلرژی ، مشکلات تنفسی و بیماری های کبدی شوند

اهمیت و ضرورت تحقیق :

یک باکتری که هزاران آن¬ها در نوک یک سوزن جای می گیرند

در عرض ۲۰ دقیقه در شرایط مناسب در رطوبت، دما و غذای مناسب

به دو عدد و در عرض هفت ساعت تقریبا به حدود ۲ میلیون عدد افزایش می یابد

و این رقم وحشتناک نشان می دهد که چگونه ممکن است یک آلودگی به ظاهر جزئی

باعث بیمار شدن عده زیادی شود ( مدت دو تا شدن در باکتری مولد وبا ۹ دقیقه است.

برای اینکه بدانیم چگونه از کپک زدن مواد غذایی جلوگیری کنیم و

باعث بیماری و خطرهای دیگر مثل سرطان نشویم این پژوهش انجام می شود

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.