مقاله در رابطه با مغز پسته

مقاله در رابطه با مغز پسته
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۸ آذر ۱۳۹۷
تعداد بازدیدها
6148 بازدید
2,900 تومان

بهترین هارا ارزان از ما بخرید

مقاله در رابطه با مغز پسته

مقدمه: 

* پسته محصولی است که در مناطقی با آب و هوای خشک کشت می شود.در مناطق    خاورمیانه،ایلات متحده وکشورهای مدیترانه).

*یکی از پر مصرف ترین و پر طرفدارترین خشکبار است که ارزش غذایی و مادی قابل توجهی دارد.در ایران عمده تولیدات محصول در شهرهای رفسنجان،زرند ،کرمان و قوچان کشت و فرآوری می شود.

* ایران وآمریکا دو کشور عمده ی تولید کننده پسته محسوب می شوند.

* ایران بزرگترین کشور در صادرات و تولید این محصول به شمار می آید.

*در ایران بیش از ۶۰ نوع پسته شناخته شده است و وجه تمایز ارقام پسته در شکل ظاهری و کیفیت آنهاست.

انواع پسته:

به دو دسته پوک و مغزدار دسته بندی می شوند.پسته های پوک که عاری از مغز کامل است و این مغز قابل استفاده نخواهد بود.

مغز پسته به دلایل مختلف از جمله کمبود مواد غذایی ،گرد افشانی ناقص و مناسب نبودن شرایط جوی به خوبی رشد نمی کند و باعث به وجود آمدن پسته پوک می شود هرچه پسته درصدپوکی پسته در یک واحد بالا رود قیمت آن واحد کاهش می یابد.

پسته های مغزدار به سه دسته تقسیم می شوند،دهن باز ،دهن نیمه باز ویا دهن بسته.

در حالی که پسته های پوک دهن بسته اند و از نظر ظاهری تفاوتی بین پسته های پسته های پوک و مغزدار دهن بسته وجود ندارد و تنها اختلافشان در جرم آن ها است،بنابراین جداسازی پسته های پوک از مغزدار دهن بسته که از لحاظ شکل ظاهری یکسان هستند و پس از مرحله خشک کردن جداسازی می شوند.

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.