بررسی شیرهای خام عرضه شده از نظر آلودگی به باکتریهای سرمادوست، مقاوم به حرارت و گرما دوست
چکیده:
در صورت سلامت حیوان، شیر تا زمانی که در داخل پستان است حالت استریل دارد اما بهمحض خارج شدن میکروارگانیسمهایی از منابع مختلف آن را آلوده میکنند.
ازجمله باکتریهای موجود در شیر گروههای باکتریهای سرمادوست و سرما گرا، مقاوم به حرارت و گرمادوست هستند که هر یک از منشأ خاصی باعث آلودگی شیر میشوند.
لذا بهمنظور تعیین میزان آلودگی این گروههای باکتریایی و منشأ احتمالی آنها این بررسی انجام گرفت.
هدف از این بررسی ارزیابی وضعیت بهداشتی دامداریهای مختلف و وضعیت آلودگی شیر تولیدشده و عرضهشده به کارخانه توسط این دامداریها ازنظر جمعیتهای مختلف باکتریایی بود.در این مطالعه ۵۰ نمونه شیر خام عرضهشده به یکی از کارخانههای تولید فرآوردههای لبنی استان تهران ازنظر آلودگی به باکتریهای ذکرشده موردبررسی قرار گرفت.
میکروب های شیر خام:
بیشترین تعداد باکتریهای سرمادوست قبل از پاستوریزاسیون ۱۰۶*۳.۲ CFU / ml و کمترین میزان آن ۱۰۳*۱.۶ CFU / ml به دست آمد. باسیلوسها و کوکسی های گرم مثبت عمده باکتریهای شناساییشده بودند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.