بهترین هارا از ما بخرید
طرح توجیهی تولید آبمیوه از کنسانتره
مقدمه
با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است .
تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده
را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم .
صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ،
علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به عنوان یکی از روش های حفاظت
و جلوگیری از ضایعات میوه از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
این صنعت از لحاظ تکنیک بسیار پیشرفته و در عمل به متخصصین و کارشناسان مجرب و کار آزموده نیاز مند است ،
چرا که میوه جات از لحاظ عطر و طعم و رنگ بسیار حساس بوده و ارزش غذایی
آنها هنگامی حفظ می شود که بتوانیم به خوبی مراحل مختلف تولید آنها را کنترل و اجرا نماییم .
ارزیابی و کنترل قیمت مواد غذایی زمینه مهمی از مطالعه علوم مواد غذایی می باشد .
اگر مصرف کنندگان به دلایلی از مصرف آن خودداری کنند بی ارزش خواهد شد .
رنگ ، طعم و بافت را می توان بوسیله دستگاههای آزمایشگاهی اندازه گیری کرد .
ولی هنوز تجزیه و تحلیل وابسته به حواس انسان به وسیله تست های چشایی
مهمترین ابزار اندازه گیری کیفیت مواد غذایی و مقبولیت پذیرش آن می باشد .
کیفیت یک مواد غذایی نه تنها به قابلیت خوراکی آن بستگی دارد بلکه به ارزش تغذیه ای ،
الگوها و عادات غذایی مردم نیز بر کیفیت غذایی آن تاثیر می گذارند .
کنترل کیفیت در دو سطح باید صورت گیرد . در سطح کارخانه ای ،
کنترل تولید باعث می گردد که یک محصول ایمنی پیدا کرده و کیفیت آن ثابت بماند .
تدوین قوانین غذایی در سطح ملی ، مصرف کنند را در مقابل تقبلات غذایی ،
آلودگی و عملیا ت بهداشتی حفاظت کند .
برای اینکه بتوانیم این صفت را با اصول صحیح برنامه ریزی شده توسعه دهیم
لازم است قبل از هر چیز با اصول علمی و شرایط تولید آن کاملاً آشنا شویم .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.