دانلود مقاله انواع شیرین کننده ها در صنعت غذا
آشنایی با انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی
شیرین کننده های طبیعی
شیرین کننده ها در چهار گروه اصلی طبیعی، مصنوعی، تصفیه شده و الکل های قندی طبقه بندی می شوند.
شیرین کنندههای طبیعی از سالم ترین منابع قندی هستند که تاریخچه مصرف طولانی دارند.
با تولد صنعت قند و تولید انواع تصفیه شده ی شیرین کننده ها مصرف این مواد افزایش یافت
ولی گسترشبیماری های قلبی و عروقی، چاقی، دیابت و سایر اختلالات متابولیکی
که به سبب ایجاد تغییرات گریز ناپذیر در شیوه زندگی انسان ها بروز یافته اند،
موجب شد تا بشر به جایگزینی مواد شیرین کننده مصنوعی روی بیاورد. این مواد انرژی زیادی تولید نمی کنند
و برخی از آن ها بدون آن که وارد روند سوخت و ساز بدن شوند دفع می گردند.
تولید این مواد امکان تهیه نوشابه ها،
شکلات ها و مرباهای رژیمی را برای مصرف بیماران دیابتی و افراد چاق فراهم آورده
ولی در بحث مصرف این مواد، مسئله خطرات احتمالی آن ها در سلامتی انسان نیز مورد توجه بوده است.
این مواد باید پس از تایید و تصویب کاربرد در مواد غذایی به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده شوند.
یک شیرین کننده طبیعی ژاپنی است که از تخمیر برنج قهوه ای شیرین به دست می آید.
این نوشیدنی زود هضم برای تغذیه ورزشکاران استفاده شده و در پخت و پز و نانوایی نیز کاربرد دارد.
شیرین کننده ای سنگین و تیره رنگ است که از جو به دست می آید.
طعم مالتی داشته و به صورت پودر یا مایع عرضه می شود.
این ماده به عنوان تنظیم کننده وضعیت روده استفاده شده و دیرهضم می باشد.
شیرین کننده ای سنگین با طعمی ملایم است که از برنج قهوه ای تهیه می شود.
قند خرما
شیرین کننده ای پودری شکل است که از دانه های خشک خرما تهیه و عرضه می شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.