ماهی از جمله محصولات با ارزش دریایی است که
نسبت به فساد حساس بوده و در اثر رشد و تگثیر باکتری ها سریعا” فاسد
و غیر قابل مصرف می شود. فساد در ماهی به دو صورت میکروبی و شیمیایی بروز می نماید.
فساد میکروبی به دنبال آلودگی ماهی به میکروگانیسم ها از جمکله آسینتوباکتر،
فلاووباکتریوم ، پزود و موناس ، سیتوفاگا و غیره
در طی مراحل مختلف صید ، عمل آوری ، حمل و نقل و نگهداری ایجاد می گردد.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.