تهیه کنسرو ماهی

فروشنده
تاریخ انتشار
۸ فروردین ۱۳۹۷
تعداد بازدیدها
2402 بازدید
10,000 تومان

تهیه کنسرو ماهی

ماهی از جمله محصولات با ارزش دریایی است که

نسبت به فساد حساس بوده و در اثر رشد و تگثیر باکتری ها سریعا” فاسد

و غیر قابل مصرف می شود. فساد در ماهی به دو صورت میکروبی و شیمیایی بروز می نماید.

فساد میکروبی به دنبال آلودگی ماهی به میکروگانیسم ها از جمکله آسینتوباکتر،

فلاووباکتریوم ، پزود و موناس ، سیتوفاگا و غیره

در طی مراحل مختلف صید ، عمل آوری ، حمل و نقل و نگهداری ایجاد می گردد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.