شما اینجا هستید :
- صفحه اصلی
- حسابداری/ کاردانی/ کارشناسی/ متفرقه/ مدیریت/ مهندسی شیلات/ مهندسی صنایع غذایی
- تهیه کنسرو ماهی
دستهبندیها: حسابداری/ کاردانی/ کارشناسی/ متفرقه/ مدیریت/ مهندسی شیلات/ مهندسی صنایع غذایی
ماهی از جمله محصولات با ارزش دریایی است که
نسبت به فساد حساس بوده و در اثر رشد و تگثیر باکتری ها سریعا” فاسد
و غیر قابل مصرف می شود. فساد در ماهی به دو صورت میکروبی و شیمیایی بروز می نماید.
فساد میکروبی به دنبال آلودگی ماهی به میکروگانیسم ها از جمکله آسینتوباکتر،
فلاووباکتریوم ، پزود و موناس ، سیتوفاگا و غیره
در طی مراحل مختلف صید ، عمل آوری ، حمل و نقل و نگهداری ایجاد می گردد.
راهنمای خرید
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.

محصولات مشابه
بررسی واحد تولید گوگرد در پالایشگاه های گاز و موازنه جرم آن
هویت کودکان ایران اسلامی
مقاله ای کامل درباره جهاد کشاورزی
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
0 فروش
بدون دیدگاه

جزئیات فایل
بازدید : 2250 بازدیدتاریخ انتشار : 08 فروردین 1397
بروز رسانی : ۱۴ فروردین ۱۴۰۰
حجم فایل : 189KB
فرمت : ورد - word
فایل راهنما : 23صفحه همراه بامقدمه
ارسال توسط: 4projectt
برچسب ها : بررسی و نگهداری ماهی / پاورپوینت ماهی / تاریخچه کنسرو سازی / تاریخچه کنسرو ماهی / تهیه کنسرو ماهی / دانلود پاورپوینت محصولات کنسروی / کنسرو ماهی / نگهداری ماهی
https://www.4project.ir/?p=1746