نگهداری ماهی و فرآورده های دریایی در سرما

نگهداری ماهی و فرآورده های دریایی در سرما
فروشنده
تاریخ انتشار
۱۷ آبان ۱۳۹۷
تعداد بازدیدها
15228 بازدید
22,900 تومان

بررسی و نگهداری ماهی و فرآورده های دریایی در سرما

 

مقدمه 

تاریخ نگهداری مواد غذایی با تاریخ پیدایش انسان و تغذیه وی همراه بوده،

یکی از بزرگترین مشکلاتاکولوژیکی وی را تشکیل داده است زیرا بشر به منظور نگهداری

مواد غذایی برای سایر فصول همواره باموجودات مزاحمی که خود را شریک غذای

او می دانستند مواجه بوده.حیوانات مختلف مانند سگ، گربه،جوندگان و حشرات

و سرانجام باکتری ها، قارچهاو کپکها همیشه در کمین خوردن و از بین بردن یا آلودگی

غذای انسانها بوده اند تعداد بسیاری از این موجودات هنوز هم مغلوب بشر نگردیده اند

و از این رو به نظرمی رسد که جدال انسان با آنها ابدی خواهد بود.تاریخچه و وضعیت سردخانه در ایرانایران از جمله کشورهای پیشکسوت در امر استفاده از سرما به منظور نگهداری مواد غذایی است.

نگهداریمواد غذایی به روش سنتی در مناطق مختلف کشور به طریق چال کردن در خاک و یا بسیاری از نقاط قرار دادن آنها در داخل زیرزمینهای خنک و دور از نور رایج بوده است.

قرائن موجود حاکی از استفاده از زیرزمینها در ذخیره موادغذایی در زمانهای هخامنشی است

از جمله مدارک موجود در مورد خنک کردناماکن، وجود آثاری نظیر زاغه های نگهداری پنیر در آذربایجان همچنین باد گیرهای حواشی کویر مرکزیایران می باشد.اولین سردخانه صنعتی با اعتبار وزارت صنایع و معادن، به وسیله دولت روسیه،

در بندر انزلی برای شیلات شمال، ساخته شد.تأسیس آن به حدود سال ۱۹۲۰میلادی نسبت داده می شود..نوع مبرد در سیستم سرماسازی این واحد مخلوطی از آب و نم کمی باشد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.