- صفحه اصلی
- مهندسی شیمی/ مهندسی صنایع غذایی
- شور کردن،دودی کردن و بسته بندی ماهی دریایی
بررسی روشهای شور کردن،دودی کردن و بسته بندی ماهی و فرآورده های دریایی
مقدمه
گوشت آبزیان، همانند گوشت قرمز و مرغ دارای پروتئین، چربی، آب، مواد معدنی،
ویتامین وغیره می باشد، که درصداین ترکیبات و جزئیات آنها متفاوت بوده و به نوعی بر کیفیت
پروتئین و ارزش غذایی آنها تأثیر گذار است. آبزیان بهلحاظ داشتن ویژگی های زیر از نظر ارزش تغذیه ای در اولویت مصرف قرار می گیرند:
-میزان هضم پذیری گوشت ماهی بین ۹۶ ۸۹ درصد می باشد،
در حالیکه این مورد درباره گوشت مرغ و گاو ۹۰ ۸۷ درصد است.
-از آنجائیکه بیماری های مشترک بین انسان و آبزیان بسیار پائین تر از بیماری های مشترک
بین انسان و دام است؛ لذامی توان گفت گوشت آبزیان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طیور است
-غنی بودن گوشت آبزیان از املاح معدنی نظیر آهن، سلنیم، ید، کلسیم و منیزیم و غیره ویژگی خاصی به گوشت یان می دهد.
و همچنین گروه لینولئیک، لینولنیک و DHA ،EPA ۴ -غنی بودن گوشت آبزیان از اسیدهای چرب امگا تری مثل اشیدونیک، از نظر تغذیه ای، جایگاه خاصی به آبزیان می دهد.
-بر اساس تحقیقات و مطالعات کلینیکی صورت گرفته، مصرف ماهی و فرآورده های آبزیان تأثیر شگرفی
بر پیشگیری و حتی درمان بسیاری از بیماری ها دارد میزان مصرف سرانه آبزیان در ایران بسیار پایین است.
متوسط مصرف سالانه آبزیان در جهان بین ۱۳ تا ۱۵ کیلوگرم است که این میزان در ایران
از شش کیلوگرم تجاوز نمی کند. متوسط مصرف سرانه ماهی در ژاپن ۷۰ کیلوگرم و دراروپا ۳۵ کیلوگرم است.
بیشترین میزان مصرف آبزیان با میزان ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم در سال مختص استان های ساحلی است و این میزان در استان های غیر ساحلی حدود دو کیلوگرم است .
راهنمای خرید
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.

بررسی واحد تولید گوگرد در پالایشگاه های گاز و موازنه جرم آن
هویت کودکان ایران اسلامی
مقاله ای کامل درباره جهاد کشاورزی
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
0 فروش
بدون دیدگاه

جزئیات فایل
بازدید : 15230 بازدیدتاریخ انتشار : 18 آبان 1397
بروز رسانی : ۱۹ مهر ۱۳۹۹
حجم فایل : 191kb
فرمت : word,pdf
فایل راهنما : 25صفحه مفید و کامل
ارسال توسط: 4projectt
برچسب ها : v / v ;htd kj ;htd kj k / اخبار پیام نور / استخدام انجام پروژه دانشجویی / انتخاب واحد دانشگاه پیام نور ;htd kj k / انجام پروژه دانشجویی / انجام پروژه دانشجویی برق / انجام پروژه دانشجویی کامپیوتر / انجام پروژه دانشجویی مدیریت / انجام تحقیق دانشجویی دانلود رایگان مقاله فارسیword / انواع پروژه / بانک تحقیق دانش آموزی / بررسی روشهای شور کردن / پرسشنامه / پرسشنامه اعتماد سازمانی / پرسشنامه الگوی / پرسشنامه الگوی ارتباطات خانواده فیتزپاتریک / پرسشنامه الونن / پرسشنامه انگیزش شغلی / پرسشنامه خریدنی / پرسشنامه رایگان / پرسشنامه ریچی / پرسشنامه ریچی و فیتزپاتریک / پرسشنامه هاکمن و اولدهام / پرسشنامه و فیتزپاتریک / پروتئین / پروژه / پروژه چیست تعریف پروژه در pmbok / پروژه دانشجویی کامپیوتر / پروژه دانشجویی کامپیوتر رایگان دانلود مقاله رایگان word / پروژه دانشچویی / پروژه رایگان / پیام نور مشهد / تحقیق / تحقیق آماده دانش آموزی / تحقیق آماده دانشجویی / تحقیق چیست / تحقیق دانشجویی / تحقیق دانشجویی رایگان / تحقیق در عملیات چیست / تحقیق درباره / تحقیق رایگان / تحقیق علمی / ترجمه / تعریف پروژه عمرانی / تعریف مدیریت پروژه / تغذیه / ثبت نام پیام نور / خرید پروژه / خرید پروژه الکترونیک / خرید پروژه دانشجویی / خرید پروژه دانشجویی رشته کامپیوتر / خرید پروژه کارشناسی / خرید پروژه های دانشجویی الکتر / خرید تحقیق دانشجویی / دانشگاه پیام نور تهران / دانشگاه پیام نور گلستان / دانلود پرسشنامه / دانلود تحقیق رایگان با فرمت word / دانلود تحقیق رایگان با فرمتword. / دانلود تحقیق رایگان دانشجویی رشته حقوق / دانلود رایگان پروژه دانشجویی / دانلود رایگان پروژه دانشجویی دانلود پروژه با فرمت word / دانلود رایگان تحقیق دانش آموزی / دانلود رایگان تحقیق دانشجویی / دانلود رایگان مقاله تحقیق در عملیات / دانلود رایگان نمونه سوالات ارشد پیام نور با پاسخنامه / دانلود کتابچه نمونه سوالات پیام نور / دانلود مقاله رایگان word / دانلود مقالهپایان نامه / دانلود نمونه سوالات پیام نور نیمسال دوم 93-94 / دودی کردن و بسته بندی ماهی / دودی کردن و بسته بندی ماهی و فرآورده های دریایی / روش تحقیق / سایت انجام پروژه / سایت پروژه دات کام رایگان / سایت تحقیق / سایت تحقیق دانش آموزی / سفارش پروژه / سلنیم / سوالات پیام نور / فرآورده های دریایی / قیمت انجام پروژه های دانشجویی / قیمت تحقیق دانشجویی / کافنی نت نور / کافی نت / کافی نت پیام نور / کافی نت نورا / کانال انجام پروژه های دانشجویی / کلسیم / گروه تلگرام پروژه دانشجویی / گوشت / گوشت آبزیان / لینولئیک / لینولنیک / مدیریت پروژه پرسشنامه / معنی پروژه / مقاله / مقاله انگیزش رایگان / مقاله دانش آموزی / مقاله رایگان / منیزیم / نمونه تحقیق دانشجویی / نمونه سوال هشتم / نمونه سوال هفتم / نمونه سوالات / نمونه سوالات ادبیات پیش دانشگاهی تجربی / نمونه سوالات ادبیات فارسی پیش دانشگاهی تجربی / نمونه سوالات با پاسج پیام نور / نمونه سوالات پیام نور / نمونه سوالات پیام نور 95-96 / نمونه سوالات پیام نور ارشد / نمونه سوالات پیام نور رشته حقوق / نمونه سوالات پیام نور نیمسال اول 94-95 / نمونه سوالات پیام نور نیمسال اول 95-96 / نمونه سوالات پیام نور نیمسال دوم 94-95 / نمونه سوالات پیش دانشگاهی انسان / نمونه سوالات نهایی سوم دبیرستان / نمونه سوالات نهایی نهم / نمونه مقاله دانش آموزی / نیک / هاکمن و اولدهام شجویی رشته حقوق / هزینه انجام تحقیق دانشجویی / همکاری جهت انجام پایان نامه / همکاری در انجام پروژه دانشجوی / همکاری در انجام پروژه دانشجویی / همکاری در انجام پروژه های دانشجویی / همکاری در پروژه / ورود به سیستم گلستان پیام نور / ویتامین / ید